vörös téma
kék téma

wakabakashii

Sziasztok!

Amint láthatjátok, jó ideje nem vagyok már aktív fordítás terén, főleg kedvhiány miatt, idő lenne rá azért. Emellett arra gondoltam, valószínűleg dobom a Hungry Heart projektet végleg, mert Indavideón amúgy is van ember, aki elkezdte a fordítást, és elméletileg hetente kiad egy újabb epizódot. A fordítást egyelőre még nem hagyom abba, inkább szüneteltetem. Ebben közrejátszik az is, hogy akikkel szoktam fordítani a Rockmant, nem igazán érnek rá, ezért azokkal nem tudok mostanság haladni.

Szóval ez a helyzet. Talán egyszer még visszatérek. :P
2018. május 28. 14:57
Nagyon régen jelentkeztem ezzel a projektemmel, most íme, elhoztam nektek 5 újabb epizódot.
Az Akanegaoka ezúttal Rie bátyjának csapatával, a Ryousei-jel, illetve a hegyvidéki Yamanomori csapataival küzdenek meg. Jó szórakozást!
2018. január 06. 16:50
Sziasztok!

A mai nap átemeltem a Lonely as a "waka" oldalamról az ott elérhető aktív, passzív és befejezett projektjeimet, úgyhogy innentől itt lesznek elérhetők, és hamarosan megszüntetem a Lonely as a "waka" oldalát.

Hamarosan igyekszem ténylegesen valami régi-új fordítással előrukkolni a következő időszakban.

Üdv:
waka
2018. január 04. 23:56
Sziasztok!

Úgy döntöttem, végre megnyitom az oldalt, több mint 1 év után. Ezentúl itt lesz megtalálható minden projekt, amelyen mostantól dolgozom. Viszont majd igyekszem a Lonely as a "waka" oldalról ide átemelni a projekteket, amelyek elkészültek.

Üdv:
waka
2017. december 31. 12:05